Jump to content
  • The Member Stories section of our site is a place where members can submit the stories of their experiences as a person living with dysautonomia.  We also link to member stories that have appeared in our newsletter.  Please note that Member Stories are not edited by DINET and the views and beliefs expressed in the articles are strictly the views of the member.   Please note that the stories submitted are reviewed for content and should follow the guidelines of the site.  We do our best to publish each story submitted,  but publication is at DINET's discretion. If you would like to submit your story, please write to webmaster@dinet.org - include "member story" in the subject line. 

Featured Member: Nadèche Hanique Dutch language version


edriscoll

Nadeche_BioPhoto_resized.jpg.e19026f425fff12dca73a2da1dfd98e7.jpgDINET member name:  Nadèche Hanique
Nadèche's hometown:  Brabant Province, Holland, Southern Netherlands
Diagnosis: EDS, POTS
Facebook: https://www.facebook.com/happymailforfighters/
Instagramhttps://www.instagram.com/happymailforfighters/

Wat inspireert werk Nadèche's , in haar eigen woorden ...

Ik heb EDS, dus ik heb met symptomen mijn hele leven en werd gediagnosticeerd toen ik 11 jaar oud was. Ik werd gediagnosticeerd met POTSNadeche_card_front.thumb.jpg.a3dde522e85f682e2952c4a4014abca9.jpg toen ik 19 jaar oud was, ik ben 21 nu.

Al jaren wilde ik mijn eigen kaart project te beginnen, maar ik wist niet hoe te beginnen enz. Vorig jaar heb ik een Instagram-account gemaakt en kwam ik erachter dat er andere mensen met chronische aandoeningen die hun eigen projecten om anderen te steunen en dat is toen ik besefte dat zou ik in ieder geval proberen.

Dus ik een bericht op Instagram de vraag of iedereen die geïnteresseerd is in het ontvangen van een gepersonaliseerde kaart was. Ik heb zo veel verzoeken in zo'n korte tijd, dus maakte ik een andere account alleen voor mijn project en het is sindsdien steeds groter! Ik heb altijd al om te helpen en te ondersteunen anderen. En ik Nadeche_card_pages1.thumb.jpg.dbdb06561d3c789c2b6deb00be1cea6e.jpgkan dit werk doen vanuit mijn eigen bed, dus het werkt heel goed voor mij persoonlijk ook. Het maken van anderen lachen, makes me smile! Ik weet uit eigen ervaring dat het niet altijd gemakkelijk is om te leven met chronische ziekten, dus ik wilde de strijd voor anderen een beetje makkelijker te maken door hen te ondersteunen en stuur ze sommige blij mail hen aan te moedigen om te blijven vechten. Ik wil ook hen minder alleen voelen.

Ik begon Gelukkig Mail for Fighters op 29 juni 2017 Dus ik heb dit al bijna een jaar en ik hoop dat dit project voor de komende jaren voort te zetten!

Quote

"Ik weet uit eigen ervaring dat het niet altijd gemakkelijk is om te leven met chronische ziekten, dus ik wilde de strijd voor anderen een beetje makkelijker te maken..."

Nadèche op familie en het leven .....

Ik ben de enige in mijn familie die heeft deze ziekten. Ik ben heel dicht bij mijn familie en ze steunen me altijd en me te helpen en ik ben erg dankbaar voor! Ik ben ook erg dankbaar dat mijn ouders en zus me helpen met mijn project. Schrijven is heel moeilijk voor mij dus mijn zus schrijft de adressen op de enveloppen en mijn moeder brengt denadeche_card_pages2.thumb.jpg.811cea0fcd0ebcbb688a75bcbaf9981e.jpg kaarten naar het postkantoor omdat mijn chronische vermoeidheid maakt het moeilijk om naar het postkantoor etc. Ik werd gediagnosticeerd toen ik 11 was en ik kreeg hulp van een medisch psycholoog. Ze hielp me zo veel en ik was zo dankbaar! Dat is toen ik me realiseerde dat dat is wat ik wil doen in het leven: het helpen van anderen. Het is mijn droom sinds om een medisch psycholoog en ik studeer psychologie nu. Hopelijk kan ik anderen helpen omgaan met hun ziekte en laten zien dat het leven nog steeds mooi en je kunt nog steeds dingen te bereiken en volg je dromen.

nadeche_card_pages3.thumb.jpg.79cb5f60cbbd66b7955f0b2e57cd0fc4.jpgnadeche_card_pages4.thumb.jpg.eac8f46005d366cec9b1d24024676b9d.jpgnadeche_card_pages5.thumb.jpg.0f743691d94d79bb49d1a17ee63eea0a.jpgnadeche_card_pages6.thumb.jpg.9e72e75549f9c0e335663cf5b5f8dee8.jpg

Edited by edriscoll
User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...